söndag 25 oktober 2009

Syjunta med Uppsalabloggare


Idag har jag syjuntat hela dagen med andra sybloggare från Uppsala. Vi gjorde det i studiecirkelsform i Medborgarskolans sömnadslokaler. Superbt! Vi var väl inte dom effektivaste sömmerskorna hela tiden, eftersom tid gick åt att prata och fika också, men det hör ju till det också. Kul var det i alla fall. Två syjuntor är inbokade i november för att vi ska hinna sy kläder till vårt marknadsstånd på Uppsala Julmarknad 28-29/11 kl.11-16. Där kan ni, förutom mina kläder, köpa kläder från Strömming, Od Andulky, Karin pysslar, Daling, Doris & Assar och Å-Sak.

PS: Tips till er som vill syjunta ihop: Kontakta studieförbunden på orten! Som studiecirkelmedlemmar lånar vi sömnadslokalen kostnadsfritt! Jättebra!

16 kommentarer:

 1. Men håll med om att vi ser väldigt flitiga ut på bilderna ändå! haha

  SvaraRadera
 2. Lite avundsjuk på er - det är verkligen så himla toppenkul att träffa och sy tillsammans.

  SvaraRadera
 3. Dette så jo superhyggelig ut, det er alltid gøy å lage ting sammen:)

  SvaraRadera
 4. Härligt att få sy ihop på det viset, kan tänka mig att man blir riktigt peppad av varandra =)

  SvaraRadera
 5. Åh det måste varit jättekul att bara få träffas och sy och surra, önskar jag hade möjlighet till det men känner ingen i närheten som syr...=(

  SvaraRadera
 6. Men visst ser vi ganska produktiva ut ändå haha!? Att sy är ju ganska ensamt men med syjuntan blir det hur mysigt som helst!!
  Tack snälla söta du för att du fixat så bra med lokal och allt Beate!! Och hoppas fler blir inspirerade att syjunta men fellow bloggers där ute!

  SvaraRadera
 7. Så kul det verkar! Önskar jag bodde i närheten ...

  SvaraRadera
 8. Ja visst hade vi roligt! Ser fram emot nästa gång redan! Tills dess ska jag ha övat att sy snirkligt med CPn så mina kantband hamnar på rätt ställe, och kanske byta nålar igen... haha!

  Och ni andra som inte känner någrta i närheter, för några månader sedan kände vi inte heller varandra - man kan hitta sömnadsvännerna på nätet!

  SvaraRadera
 9. Åh vad roligt! och vad massa tips man får på köpet när man juntar ihop sådär!

  SvaraRadera
 10. Låter ju hur kul som helst!!!

  SvaraRadera
 11. Nu har jag avslutat UFO-utmaningen och DU VANN!! GRATTIS! Jag vet ju vart du bor, eller så tar jag med vinsten nästa junta!

  Trevligt värre var det på juntan - nästa gång ska jag prata lite mindre och sy mer (så att ni andra får lite arbetsro...).

  SvaraRadera
 12. men det är ju jättebra att ha nån som pratar! då kan man ju själv koncentrera sig mer på att sy hahah

  SvaraRadera
 13. Åh, vad roligt med syjunta!

  I början av florin-epoken så hade vi syjunta på en gång i veckan på medborgarskolan och abf (vi höll på i säkert 1,5 års tid så vi hann prova de olika studieförbunden) Hur mysigt som helst men nu finns ingen tid alls till sånt tyvärr men jag saknar det verkligen!

  SvaraRadera
 14. Vad skoj!

  Å vilka tjusiga färger.. färgstark som man e!

  SvaraRadera
 15. Vilken rolig dag ni verkar ha haft!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...