lördag 10 oktober 2009

Fullt med tantaluringar......var det på symässan i Kista. Inte en man i sikte. Jo just det, en såg jag instruera Husqvarna maskiner med en leopardmönstrad, genomskinlig och glittrig "topp". Måhända egensytt?

Var osäker på om jag skulle kunna komma iväg på mässan eftersom vi har varit sjuka i familjen, men så blev det. Det som verkade vara populärast på mässan var quiltsömnad (lapptäckssömnad). Visste inte att det var så poppis. De yngre lockades av scrapbooking och smyckestillverkning. Jag var mest intresserad av tyger och köpte moln- och djungeltyg från JNYdesign, velour (mässpris) från Nea Nobelle, trikå från Mjuka tyger och ekologiskt tyg från E-slöjd. Väldigt nöjd.

15 kommentarer:

 1. Nopp, kan jag säga med säkerhet - sånna där fina ugglor fick jag inte sälja några av!!

  SvaraRadera
 2. Roligt att få gå på symässa, och många fina tyger fick följa med dig hem också =)

  SvaraRadera
 3. Gillar det gröna blommiga 70-talstäcket, supersnygg sida!!
  kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Tänk den som ändå hade nära till en symässa! Fast det kanske är lika bra för plånboken?:) Vilka fina tyger du hittat! Vart har du hittat den orangea velouren och den orange, turkos randiga brevid? Tycker de ser underbara ut!

  SvaraRadera
 5. JuMel: Tygen på översta bilden är från Nea Nobelle. Älskar den randiga velouren. Det oranga du ser är muddväv från samma ställe.

  SvaraRadera
 6. Oj, vad mycket fint! Jag vill oxå ha nära till dessa mässor!!!

  SvaraRadera
 7. Hihihi.. skulle vilja ha sett leopardtoppen :-D
  Jättefina tyger, är också sugen på det randiga från Hilco :-)

  SvaraRadera
 8. Kul att du kom iväg! Att kalla det syfestival tycker jag är lite missvisande, hantverksfestival vore bättre. Kom också därifrån med några tyger och ett garnnystan :) Ska nog klippa i djungeltyget direkt då jag tycker det var underbart fint!

  SvaraRadera
 9. ALLT är så snyggt här att till och med jag blir sugen på att sy...fast jag inte knappast ens har tid att läsa böcker.

  Hoppas ni är friska nu!

  /Nettan

  SvaraRadera
 10. Kul att du hittade så mycket fint!

  SvaraRadera
 11. Vad har du köpt för maskin? Är lite besatt för tillfället och väldigt nyfiken. Tyckte mässan var lite väl tantig med trista (dyra) garner och lite mycket scrapbooking för min smak. Man hade velat ha lite mer visionära grejer - kom inte hem med massa idékickar. Fast är väldigt nöjd med alla fina tyger jag fick med mig hem. Och min plånbok hade nog inte klarat fler tygutställare...

  SvaraRadera
 12. saltaste bönan: jag köpte en janome 744D och har nu övat långärmade t-shirts på den.

  SvaraRadera
 13. Underbara tyger, jag vill också ha... Vilken fin t-shirt i förra inlägget, härlig modell (jag gillar ärmarna, jättefint).

  SvaraRadera
 14. ha! han med leopardtoppen såg jag i Borås med, jag sätter en stor peng på att den var hemsydd ;)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...