tisdag 20 oktober 2009

Här kommer mina ufon, Karin!Karin pysslar utmanar oss alla att göra färdigt våra ufon. Tanke-ufon var också ok , dvs sådant man har tänkt göra riktigt länge men som inte har blivit av. Mina ufon var tyger som bara längtade efter att bli långärmade tröjor till Storebror och Lillebror. Elefanttyget köpte jag för över ett år sedan och så har det bara legat! Sedan tillkom stjärn- och molntyget som också bara fick ligga. Tillslut införde jag inköpsstopp tills jag hade gjort nåt av tygen. Men nu är det gjort -fem långärmade tröjor blev det! Två molntröjor, två stjärntröjor och en elefanttröja till småkillarna i familjen. Älskar molnen (jnydesign) och elefanterna (Jofotex), men stjärntyget (Stoff& stil) är inte min favorit. De bruna molntröjorna har jag bloggat om i tidigare inlägg.


Sen en nyhet! Vi sybloggare från Uppsala har nu gått samman för att sälja våra kläder på Uppsala julmarknad 28-29/11. Jättekul, men också lite nervöst. Är det någon som överhuvudtaget vill köpa det jag gör? Har ju inte sålt förut. Det kanske slutar med att jag bara får betala för marknadsståndsplatsen!!!

14 kommentarer:

 1. Fina tröjor! Klart att du kommer att få köpare, du syr ju så mycket fint! Är du nöjd med din nya overlock?

  SvaraRadera
 2. Härligt jobbat :-D Mitt UFO morrar fortfarande långt därinne i syhörnan...

  Det ska bli sååå kul med marknaden - men prestationsångesten ligger som en fuktig yllefilt, vi ses på söndag!

  SvaraRadera
 3. Tuo norsutrikoo on kyllä aivan ihanaa!!

  SvaraRadera
 4. Så fine gensere, alltid godt å få sydd ting man har tenkt på lenge eller få brukt stoff som har ligget lenge.

  Er helt sikker på du vil få solgt ting på markedet, du syr så mye fint:)

  SvaraRadera
 5. Underbara tröjor och heja dig för avklarade UFO´n!!
  Klart folk vill köpa det du syr, du är ju jätteduktig!!! (Men jag skulle ljuga om inte samma tanke har slagit mig, är jättenervös).
  Vi ses

  SvaraRadera
 6. Hej! Vad kul med julmarknad. Jag ska också på min första julmarknad här i Malmö i december och jag känner likadant som du. Men jag har ändå bestämt mig för att trotsa mig själv. Jag ska se det som att man står och visar upp sina grejer istället för att sälja. Dessutom kan man försöka luska ut vad andra tycker om det man gjort. Kanske bli peppad. Vi får peppa varandra! Du gör jättefina grejer och man ska tro på det man själv gör och gå sin egen väg. Om inte du hade trott på det så gör ingen annan det heller. Det kommer bli jättekul! Önskar dig lycka till redan nu! /petra.h

  SvaraRadera
 7. Haha, vad roligt att "rensa" i tyghyllan. Fin blogg du har - hoppas att det är ok om jag länkar till dig på min!

  SvaraRadera
 8. Virkelig herlige trøyer!!Det ble skikkelig flott med gule kantebånd til stjernestoffet.Enig med deg ang. stoffet-det er litt vanskelig å sy i syns jeg men veldig mykt da og godt til undertøy:)

  SvaraRadera
 9. Det er alltid noe som bare blir liggende og liggende og som det er vanskelig å ta tak i, det er oftere lettere bare å begynne med noe helt nytt, men av og til er det godt å bli ferdig med slike prosjekt, man blir jo så fornøyd etterpå! Fine ble de:)

  SvaraRadera
 10. Det är klart folk kommer vilja köpa! Massa fint här ju =)

  SvaraRadera
 11. Snygga tröjor!

  Klart folk kommer handla dina grejor! De är ju superfina! Fast jag är också nervös för hur det ska gå såklart och om storlekar passar och allt sånt man kan vara nervös för!

  Ses på söndag!

  SvaraRadera
 12. Jätte fina tröjor!!
  Det är klart folk vill handla du syr jätte mycket fint, men jag vet hur du känner =)

  SvaraRadera
 13. Skönt med lite avslutade UFOn!
  Jag är också lite nervös!! Och jag har inte börjat sy än!!! Ska också lägga in en banner på min blogg om julmarknaden! :-)

  SvaraRadera
 14. Jag har ingen inspiration till att sy färdigt mitt UFO till UFO-utmaningen. Det börjar ju bli dags nu! Dina tröjor är fantastiskt fina!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...