torsdag 5 augusti 2010

Stylish dress for mum!

Stylish, stylish...å vad jag tycker om denna japanska mönsterbok! Jag talar ju naturligtvis om Stylish Dress Book av japanskan Yoshiko Tsukiori (nu har jag visserligen den finska upplagan "Ihanat mekot ja tunikat", eftersom min finska är betydligt bättre än min japanska). Det här är klänning N i blått bomullstyg från Ohlsons tyger. Väl använd denna varma sommar. Jag tycker att den är snyggast med ett linne under. Gjorde den faktiskt i storlek xs eftersom storlekarna är ganska stora i boken. Du kan köpa boken via yesasia eller (billigare) på finska via Adlibris.
Har ni också sytt utifrån boken så kan ni väl tipsa mig om er blogg? Skulle vara kul att se andras skapelser också!11 kommentarer:

 1. Fin! Jag har också samma bok. Den är fantastisk. Har bara hunnit testa samma modell som du precis gjorde. Den finns här: http://benglan.blogspot.com/2010/07/ikeaduk.html

  SvaraRadera
 2. Underbart fin Moi! Den modellen är så söt!

  Jag har just avslutat B idag! Den ska bloggas om någon dag.

  SvaraRadera
 3. Snygg!!!
  Tack för länken, jag är hur sugen som helst på att oxå beställa boken.

  SvaraRadera
 4. Jättefin! precis den här har jag också sytt i två olika tyger och är nu riktigt sugen på att sy alla andra modeller!

  SvaraRadera
 5. mm, snyggt! Gillar tyget också! Är lite sugen på boken också men har fått intrycket av att modellerna kanske passar bäst på smala personer?! Eller?

  SvaraRadera
 6. Vilken snygg klänning! Jag har sett samma modell uppsydd på andra bloggar och den är verkligen jättesöt. Man kanske borde införskaffa den där boken...

  SvaraRadera
 7. Den var super snygg,passar bra till uber värme!

  SvaraRadera
 8. Den är så fin! Har själv också boken, men inte kommit mig för att sy ännu. Men bra tips om storlekarna.

  SvaraRadera
 9. Gillar den där modellen!! SNygg!!

  SvaraRadera
 10. ååå så fint, jag vill oxå kunna finska el japanska så jag oxå kan fixa att sy från den där boken. Har sett jätte mycket fint där ifrån, så nu lägger jag det till på min låååånga lista på projekt! (Hoppas den kommer ut på ett begripligare språk innom en snar framtid så jag slipper hela jobbet med att lära mig ett nytt språk ;))

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...