fredag 2 juli 2010

Sommaren lockar...
...och jag har inte alls haft lust att sitta inne vid datorn och blogga. Därav så få inlägg på ett tag. Sytt har jag gjort, men tyvärr inte hunnit med att fota. Här har vi en riktigt molnig Storasyster. Plaggen var väl inte tänkt att bäras samtidigt, men det blev ju lite kul ändå. Tröjan har jag bloggat om här. Kjolen och tajtsen är nya för våren. Molntyg från jnydesign.

Under semestern ska jag vila från datorn och symaskinen. Jag har massor av sömnadsidéer till hösten. Det ska bli kul att komma igång med det så småningom. jag tror att det blir en hel del kläder till mig själv(...sååå ego).


Nyligen fick jag den här utmärkelsen från Siris design och den vill jag verkligen tacka för. Kolla gärna på Siris egen fina syblogg.
Med utmärkelsen kom att jag skulle avslöja 7 nya saker om mig själv. Jag kör kort och säger: trädgård, blond, sisu, optimist, resa, mat, velig


Sen ska jag skicka iväg utmärkelsen till 7 andra sybloggare jag beundrar och denna gång väljer jag att ge extra uppmärksamhet åt

Strömming- syjuntepolare som är oerhört ambitiös och vågar satsa på tygbranschen. Kolla in de snygga tygen som är pågång! Ny snygg bloggsida också för den delen.

Karinottilia- också synjuntepolare som verkligen har vågat tänka efter vad hon verkligen vill göra med livet. Har gått på webförsäljningskurs och skapat en ny webshop.

Villa Kiana -en finsk sybloggare som jag upptäckt. Fina kläder, fina bilder. Tål att uppmärksammas.

Josefin design- en norrländska som vågar på eget skapande. Syr vuxenkläder och har utmärkta beskrivningar till olika sömnadsproblem. Tack för det!

Krimskrams -färgglada barnkläder det tycker jag om!

Märkvärdig - alltid kul att hitta andra som syr vuxenkläder!

MADE -fortfarande en av mina favoriter. Vilka foton, vilka kläder!

5 kommentarer:

 1. Åh vad härligt med moln från topp till tå!

  SvaraRadera
 2. Supersöt tjej! Härliga molnkläder!!!

  Tackar för utmärkelsen! Ska bli spännande att se var tygeriet tag mig, hoppas på att alla andra gillar tyget lika mycket som jag!

  SvaraRadera
 3. Åh tack kära Moi för en fin utmärkelse! Superfina kläder. Den där kjolen blev jag sugen på!

  SvaraRadera
 4. Så stilig med skyer fra topp til tå!

  Og gøy å høre 7 ord om deg:)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...