torsdag 28 januari 2010

Bytt är bytt, och kommer inte tillbaks igen!Jag gjorde ett byte. 10-gruppen mot Pompeja. Jag är nöjd. Har nämligen lika mycket kvar av 10-gruppen som jag bytte bort (dvs ett lakan). Det känns som om jag har mer idéer för vad jag ska göra med Pompeja än med det andra tyget. Brist på idéer hade dock inte Nusse som genast tog fram nål och sax, med jättefint resultat.
Nu kommer jag att ligga att suga på den här karamellen onödigt länge misstänker jag. Har nämligen svårt för att komma igång att klippa i retrotyger som är favoriter. Känner ni igen det? Det här var också något som Karinottilia och jag pratade om på syjuntan i helgen. Att favoritygen blir liggande för beskådan istället för att bli fina plagg. Helt sjukt egentligen.
Ja, och så fick jag det sagt också att vi Uppsalabloggare hade vårens första syjunta (av fyra). Oerhört inspirerande att träffa andra syfantaster. Visste ni förresten att syjuntor även kan få igång förlossningar? Jo, det är sant. Fråga Strömming som kom till juntan med symaskinen på en pulka. Hon satt kvar sist och klippte ut tygblöjor på löpande band. Ja, och sen ett halvt dygn senare hade de en till familjemedlem! Grattis till gossen!

PS: Tack Tygterrier för utmärkelsen! (Skickar den dock inte vidare den här gången.)

5 kommentarer:

 1. Ett bar ord för det är SAXÅNGEST. Det går bara inte att klippa i vissa tyger helt enkelt :-)

  SvaraRadera
 2. mmm...härliga pompeja!
  Hahaa, hade glömt det där med strömming och pulkan! Helt otroligt :-D

  SvaraRadera
 3. Fant tilfeldigvis bloggen din. Kjempeflotte saker du syr, jeg titter innom igjen:)

  SvaraRadera
 4. Men Ååh vika snygga tyger du visar! Avis avis avis. Nu måste jag kolla lite ebay och tradera en stund ;)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...