torsdag 17 september 2009

Snabba babyfilten
Tredje barnet föddes, och trott eller ej, jag saknade en babyfilt! Ni vet en sån där som babyn kan ligga mjukt på, på golvet. Det var bråttom och tid fanns inte. Ändå så ville jag göra den själv. Snilleblixten slog mig under en tur på Myrorna. Började fingra på ett härligt retrotäcke för 40 kr och då slog det mig...lite ljusblått snedslå vid kanten och voilà -en babyfilt! Det är så simpelt att jag nästan skäms för att redovisa för vana sömmerskor, men sen...varför undanhålla en idé som vem som helst kan knåpa ihop på egenhand!

11 kommentarer:

 1. Kjempefin! -og så er det jo utrolig morsomt å sy sånt som er så enkelt! Takk for godt tips!

  guro
  www.eingulknapp.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Fin! De är de enkla ideérna som är de mest geniala!!

  SvaraRadera
 3. Så fint det ble! Godt at det ikke alltid må være så komplisert:)

  SvaraRadera
 4. Så smart den iden hade jag aldrig kommit på, och det finns ju så otroligt mycket fina täcken på loppis, i allafall här!!!
  När I var liten så hade vi ett vanligt täcke på golvet men det tar sådan plats =)

  Så snyggt =)

  SvaraRadera
 5. Ihanan näköinen kuosi täkissä! Mullakin on pari vanhaa täkkiä tuolla jemmassa :) Ehkä niistä vois istten joskus kehitellä jotain vastaavaa!

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Vilka fina saker du gör. Framför allt är jag så imponerad av dopklänningen.

  SvaraRadera
 7. Smart säger jag! Vi hade ett vanligt fultäcke på golvet, men det finns ju så många fina lite äldre täcken man kan ha istället. Gillar de blommiga!

  SvaraRadera
 8. fint och smart. Jag har samma täcke på landet som bara ligger och skräper, har det som extra täcke i garderboben... nu kansek det får flytta ut i finrummet istället.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...