måndag 7 september 2009

Jag var på blind date igår!


Strömmings initiativ träffades sex sybloggare från Uppsala på café Fågelsången för att planera en gemensam aktivitet framöver. Jag var rädd för att bli tvungen att gå runt som ett fån och leta efter sybloggare jag aldrig hade träffat, men jag slapp det för så fort jag klev av cykeln hälsade od andulky på mig!! Står det synörd i pannan på mig, eller? Hon hade med sig sin sybloggande granne Doris & Assar och dom andra två som kom var Karin pysslar och Daling. Det var jättekul att få träffa alla och få ett ansikte till bloggarna! Och ses kommer vi att göra igen, för något gemensamt har vi på gång i höst. Inspirerade av sybloggarna i Stockholm och med deras Galleri Hemsytt. Mer info kommer när det blir klart.

PS: Tyget på bilden är Marimekkos Samovaari. Har inte bestämt vad det ska bli av det än. Ganska somrig tycker jag, så då hinner jag fundera på det under vintern.

10 kommentarer:

 1. Så roligt, ser fram imot vad ni hittar på!! Önskar att jag bodde närmare hade varit roligt att få träffa er =)

  SvaraRadera
 2. Så spännande med ett hemligt projekt. Ska bli kul att se, håller utkik framöver... =)

  SvaraRadera
 3. Så gøy å kunne møtes med andre sybloggere!! Vet ikke om noen som bor i nærheten av meg, så inntil videre får jeg nok sitte her alene..

  Og stoffet er bare lekkert:)

  SvaraRadera
 4. Det låter spännande och ni kommer få jätteroligt!

  Det var också kul att via detta inlägg få koll på vilka som hör hemma i Uppsala. :) Jag känner mig nog mer som Uppsalabo än Stockholmare efter uppväxt, studentår i Flogsta och på Smålands nation och nu föräldrar som håller till där under veckorna. ;)

  SvaraRadera
 5. Visst var det kul att träffas "på riktigt" :-) Härligt tyg!!!

  SvaraRadera
 6. Men åhh va kul!! Kanske något för oss "skåne-sybloggare" att ta efter :) Det är ju sjukt kul att byta erfarenheter och ansikten ;) med varandra.

  SvaraRadera
 7. Ja, det var jättekul :-)! Snyggt tyg!!

  SvaraRadera
 8. Så roligt med blinddates. hade jag bott kvar i Uppsala så hade jag gärna joinat er. Ser framemot att se vad "Uppsala crew" kommer på för ngt.

  SvaraRadera
 9. Gud så skoj det låter, och så många sybloggare som hör hemma just i Uppsla området - jag blir avis faktiskt, jag har ingen som helst koll på vilka subloggare som är hemmhörande i Skåne, kanske borde man göra en efterlusning av något slag.
  Ska bli roligt att se vad ni hittar på!

  SvaraRadera
 10. Det var et fint stoff, og morro å treffe andre syglade damer!! :o)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...