onsdag 27 maj 2009

Å, vad nöjd jag blev!


Efter flera år i källaren fick äntligen barnfåtöljen från Jysk nytt tyg. Det satt långt inne ska jag säga. Får väl tacka bloggen för att det överhuvudtaget blev av.Velade mycket kring tygvalet. Åkte till IKEA för att hitta tyg. Inget kändes bra, men eftersom jag hade bestämt mig för att laga den förbannade fåtöljen, så kom jag hem med ett tyg i glada färger med typiskt "barnmotiv". Kändes inte bra. Men så fick jag en ingivelse. Kanske skulle jag ta retrotyget som jag köpte på Erikshjälpen i Edsbyn förra året? Det är väl lite barnsligt med stora blommor? Bestämde mig, men kände mig ändå lite ego och fick dåligt samvete för att jag inte gjorde den helt barnanpassad. MEN, vet ni vad? Väl färdig tycker jag att den är SUPERB.
Passar att titta på för både vuxna och barn! Vad tycker ni?

Och så till nåt helt annat.
Frågade "kräsna" Storasyster (som bara ska ha klänning/kjol och helst i rosa/rött) vad, och i så fall i vilket tyg, hon skulle vilja ha något uppsytt. Vet ni hennes svar? Hon ville ha byxor i det här tyget! Även fast jag tycker om det så var väl inte byxor det första jag tänkte på för det (snarare tunika eller jacka). Men sen såg jag Fnurrs byxor och tänkte varför inte? Med t ex gula långa muddar längst ner så kan det ju bli riktigt snyggt! Frågan är väl bara om Storasyster fortfarande står fast vid sitt svar? Annars får det väl bli till Lillebror som inte säger emot!

Kanske har ni andra tips på vad man kan göra med det här "fulsnygga" tyget?

10 kommentarer:

 1. Jag är alltid svag för påslakan till spjälsängen, stora kuddar till barnrummet eller varför inte gardiner. Det fina med det är ju att det alltid kan bli något nytt när man har tröttnat.

  SvaraRadera
 2. Tyget är fantastiskt och stolen blev perfekt! Sy byxor, kjolar, jackor, väskor bara fantasin sätter gränser. Hade tyget varit mitt och räckt till hade jag nog sytt en kjol i vuxenstorlek till mig själv. Ibland är det kul att färga till det även för sig själv.

  SvaraRadera
 3. Tack detsamma! Aterkommer gärna....

  Tyget passar jätte bra till fotöljen - ser nästan snyggare ut pa en bara som tyg ;) Och inte är det för lite "barnsligt" tycker jag. Bra gjort förresten - inte lätt att klä den.
  Vad du kan göra mer med tyget?? Skicka mig en bit...hehe ;)

  SvaraRadera
 4. Underbar stol med superläckert tyg! En väska tror jag skulle bli supersnygg i det tyget! Om du har en bit över köper jag gärna lite ;-)

  SvaraRadera
 5. snyggaste barnfåtölj jag sett tror jag. Tack för kommentar hos mej, det gjorde att jag hittade till dej! jacka til hösten blir hur snyggt som helst i det där tyget

  SvaraRadera
 6. Inte fulsnyggt, SKITSNYGGT!! :-D
  Väskgalning som jag är så en väska ska du göra.
  Tack för din kommentar, lägger till dig i blogglistan. ;-)

  SvaraRadera
 7. Tack du gav mig inspriration! Ärvde en sån här fotölj av kompisens barn. Tyget är ohyggligt och dessuom urtvättat. Har funderat länge, men nu tack var din blogg har jag bestämt mig :-)
  Den är verkligen skitsnygg!

  SvaraRadera
 8. Å va roligt att hitta till dig! Såå mycket fint! Jag är just i tagen med att klä om en gammal barnfåtölj från då jag va liten... känner mig superinspirerad nu! måste klämma på lite tyg å bestämma mig.. men grön blir den, det är klart! Här kommer ja kika in fler gånger!

  SvaraRadera
 9. fulsnyggt?! jag tycker bara det är snyggt! ;)

  SvaraRadera
 10. Skulle vilja ha en sån fåtölj. Till salu? Vill hitta så det passar både barn och hund utan att det går sönder så lätt.Förslag. maila mig på therese.gunnarsson@gmail.com

  Supersnyggt blev det. Ha det bra

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...