torsdag 19 november 2009

Idioti egentligen...
...att sy sådana här byxor till marknaden! Pilligt, det tar tid och du får aldrig igen pengarna för arbetskostnaden. Hur många dregglisar hade jag inte hunnit gjort på den tiden? Ändå så gör jag det. Förklaring: Jag tycker att det är så roligt! Jag har verkligen inte tänkt kommersiellt inför marknaden. Har varit rädd för att slita ut mig och tappa lusten till allting. Därför låter jag min lust styra. Idioti? Ja, kanske. Åker dit med risken att komma hem med alla plagg igen.

Håller på med flera liknande byxor, men den blå byxan på bilden har redan gått till barnens lillkusin i Hedemora. Den andra går till marknaden. Återigen har jag använt mig av återbruk. Det är våra avlagda jeans som har fått bli barnbyxor med muddar! Tycker om att ha lite brodyr på dom för att göra dom lite mer unika.
Syjunta på söndag igen! Marknad om en vecka!
18 kommentarer:

 1. Oh HJÄLP vilka fina jeans!!!! *vill ha* Har du en brodyrmaskin eller gör du för hand? Superfin modell du fått till!!

  Och sen tycker jag du tänker HELT RÄTT inför marknaden; det ska ju vara kul, annars kan det ju vara! Jag har nog "massproducerat" en del nu, men det är för att jag tycker det är kul! Nerdigt va? ;-)

  SvaraRadera
 2. Jag hyllar synörden som bor i dig (och i Doris o Assar)!! Det ska vara KUL! Och brallorna är ju GRYMMA!

  SvaraRadera
 3. nej! det ska ju gå bra!, bxorna kommer att hitta flera rumpor, och upp med hakan. du syr otroligt fint!

  SvaraRadera
 4. Grymt snygga och coola, du tänker helt rätt måste vara skoj annars tappar man lusten. kommer att sälja jätte jätte bra tror jag =)

  SvaraRadera
 5. Ihanan näköiset! Harmi kun on niin huono ruotsinkielentaito etten ymmärrä tekstistä mitään ;) Mutta housut on hienot...

  SvaraRadera
 6. jättefina!
  men d e svårt det där med att ta betalt för det man gör. i början va jag alldeles för billig. och d är man väl fortfarande egentligen. om man tänker på hur mkt tid man lägger ner på varje sak man syr så blir timpenningen inte hög.
  men, jag tycker det är viktigt att ta skäligt betalt. i alla fall försöka. för hantverk är något grymt och bra och det är "inget man gör på tio minuter" som många verkar tro.
  men som sagt...det är svårt...att ta betalt...
  lycka till på marknaden i alla fall! :)
  /Hanna

  SvaraRadera
 7. Utrolig fine jeans.Viktig å gjøre de tingene som gir en noe tilbake:)Ha en fin dag!!!

  SvaraRadera
 8. Grymma!!! Vill också ha såna! Helt rätt inställning, har haft ungefär samma ;-). Sytt det jag tycker är kul.

  SvaraRadera
 9. Förhoppningsvis hittar kunder dit som förstår att uppskatta unika välsydda saker =) Lycka till och snygga brallor!

  SvaraRadera
 10. De där byxorna kommer du inte att ha med dig hem. Så otroligt fina. "Problemet" med såna byxor är att man oftast inte orkar göra flera par och därför inte vill skiljas ifrån dem. :)

  SvaraRadera
 11. Tycker du gör helt rätt. Ibland nöjessyr jag det jag känner för bara för att jag blir så glad! Även om jag ibland inte har någon användare till plagget ifråga...

  SvaraRadera
 12. Enig me deg, de buksene er superkule!! Sikker på du vil få solgt dem:)

  SvaraRadera
 13. Näe inte idito, syglädje! Det är ju viktigt också! Brallorna ser hur häriga ut som helst!

  SvaraRadera
 14. Och jag går här och bara lääängtar tills jag kan sätta på Aron de fina jeansen. Inte för att jag vill att han ska växa fortare direkt men han kommer bli så fin i dem. Tack igen!

  SvaraRadera
 15. Helt otroligt söta jeans, önskar att mina barn krypte när jag såg dessa jeans =)

  SvaraRadera
 16. Håller med om att byxorna är grymma! Finns inte en chans att de inte blir sålda! Klart du ska sy det du tycker är kul annars blir det ju bara jobbigt att sy även om det är till en marknad. Lycka till med försäljningen!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...