fredag 9 september 2011

"Prinsess Thomas-tåget, mamma!"

Det här nattlinnet till Lillebror blev verkligen ett ufo. Först låg tyget orört ett år och sen blev den tillklippt, för att först ett halvår senare bli uppsydd. Då var jag inte längre så säker på att Lillebror skulle uppskatta ett nattlinne i 3½-års åldern. Lite synd tyckte jag eftersom jag kommer ihåg att Storebrors köpenattlinne från P.O.P verkligen blev en favorit när han var 2-3 år. Det var därifrån jag fick idén.

Jag gav nattlinnet åt Lillebror som satte på sig den och snurrade runt med "jag vet inte vad jag ska tro"-min, har mamma blivit tokig? En kille i klänning?
"-prinsess..." började han och jag började ana vilket håll det barkade åt. Ett ufo som blev klart tok försent för att hinna användas av STORA killen...   MEN med en sista chansning för att rädda situationen och innan han hann säga något mer, kontrade jag med:
" -ja, just det, en prinsess Thomas-tåg nattlinne!"
Ja, och då såg jag på honom hur poletten föll ned och han förstod hur det låg till. Mamma hade inte blivit tokig, det var ju ett prinsess thomas-tåg nattlinne.  Självklart -att han inte tänkte på det? Varje killes favorit!
Behöver jag nämna att detta nu är ett favvo nattlinne? Vi får se hur länge?
Tåg-tyget från Jofotex.

3 kommentarer:

  1. :-) vilken söt historia! Och fint nattlinne!

    SvaraRadera
  2. men gud så gulligt! Så smart att du hann kontra med ditt roliga namn på nattlinnet! klart att det måste slitas av en liten kille!! Det är ju jättefint!

    SvaraRadera
  3. Snyggt nattlinne och söt historia... Tyget är verkligen fortfarande en favorit.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...