fredag 4 juni 2010

Vårutmaningen -slutsummering

Vårutmaningen som Tokigt å Likt startade är slut. Mitt resultat kan ni se ovan (klicka för att se mer). Hur väl stämmer det överens med hur direktiven var? Vi får se, så här stod det:

"Man väljer ut 2-3 färger som man sedan syr/stickar/virkar plagg man trivs i, tex 2 över- och 2 underdelar som matchar varandra. Klänningar går givetvis också bra. Valet är fritt. Alla är vi olika och har olika smak så man donar med det man själv gillar. Allt behöver inte vara hemmagjort, utan det går bra att blanda in köpta kläder eller kläder man redan har för att få en helhet. Accessoarer är många gånger pricken över i:et så hinner man även med det så är det jättekul:)"


Mitt mål var att komma igång att sy åt mig själv, och det har jag ju verkligen gjort. Jättekul. Jag har sytt det jag var mest sugen på utan att tänka på att de ska matcha varandra. Nu i efterhand
kan jag ju se att det ändå råkade bli en begränsad färgskala och en hel del blommigt. Men matchar varandra gör de ju inte, eftersom plaggen ska användas var för sig. Ej godkänt ur den synvinkeln alltså. Nu har jag fått mersmak på vuxenkläder och det har ju utmaningen hjälpt till med! Tack för det Tokigt å Likt!

7 kommentarer:

 1. Wow, så fina!! Klänningen längst upp till höger är verkligen helt underbar!!!
  /Anna

  SvaraRadera
 2. Vet du vad? Medans jag har varit bloggborta har du sytt UNDERBARA klänningar!!!! Både till dig själv och till de små!!! Gick igenom dina inlägg här som jag missat och blev alldeles stum!!! Faktiskt!

  SvaraRadera
 3. Aivan ihania ompeluksia täällä blogi pullollaan! Suloisia mekkoja!

  SvaraRadera
 4. Du har jobbat på bra på utmaningen. Så fina saker du sytt. Gillar särskilt den röda toppen.

  SvaraRadera
 5. Jag älskar den blommiga klänningen uppe i högra hörnet! Vill ha en sån!!! Var fick du mönstret ifrån?

  SvaraRadera
 6. Den röda blusen är så fin!

  SvaraRadera
 7. Jag tycker du har gjort jättesnygga kläder - men jag gillar ju verkligen blommigt. Den storblommiga klänningen är underbar - hoppas du har haft tillfälle att anävnda den, och den röda blusen med blommor är en riktig färgklick. Men det där med en begränsad färsgskala och förkärlek för vissa sorters mönster säger nog en hel del om oss - kanske också sånt som man inte ens visste om sig själv sedan tidigare. Hoppas du fortsätter su till dig själv i höst.

  Och ha en skön sommar och semester! Blogga kan vi göra mer till hösten.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...