lördag 20 juni 2009

Ett favorittyg!
Väl hemma efter en veckas bilresa till Legoland längtar jag efter att få sy, men först måste naturligtvis midsommar firas! Tänk att det kunde gå så fort att få abstinens! Bloggen har verkligen fått mig att sy mångdubbelt mera! Jättkul! Bonus också att jag har fått svägerskan i Hedemora att börja sy!

Nå väl, symaskinen kunde inte följa med i veckan, så jag får visa ett gammalt alster. Det är en förklädesklänning i Marimekkotyget Kivet av Maija och Kristina Isola. Kivet finns i flera färgkombinationer. Jag älskar tyg i den här stilen. Just detta är nyköpt. Det behöver dock inte bli hutlöst dyrt, eftersom det inte behövs så mycket tyg till barnkläder. Det kan vara svårt att hitta Marimekko på loppis i Sverige. Fler Marimekkotyger kan du se på deras hemsida. Köpa dem på nätet kan du göra här.

10 kommentarer:

 1. Åh, så somrigt fräscht!

  SvaraRadera
 2. MMm vilken fin! Kivet hade jag i grönt förut, men det tog slut. Köpte ganska billigt på The fabric fairy förra året innan dollarn blev så dyr!

  SvaraRadera
 3. Nydelig! Liker stoffet kjempegodt.

  SvaraRadera
 4. Kivet tyget är väldigt fint! Kivet betyder stenar :)

  //Lina

  SvaraRadera
 5. Hej! Kul att du tittade in på min blogg så att jag hittade till din! Välkommen i sybloggsvärlden!

  SvaraRadera
 6. Hej! Vilken fin blogg du har och vad mycket fint du gör! Jag är alldeles överförtjust i din grönblommiga barnfåtölj. Roligt att du hittade mig från leva. Var just lite besviken att de missade min bloggadress. Googlade du mitt namn eller hur hittade du mig?

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...